Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Kontakt

Ing. Jan Bláha
tel: 736 142 250
info@blahasoft.cz

Aktuální akce

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 14 990 Kč
skladem
naše cena 3 490 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 3 980 Kč
skladem
naše cena 2 490 Kč
skladem

NOVINKY

arr3Účtování onlinePokud uvažujete o účetním systému a rádi byste ho provozovali online, podívejte se na web... arr33. místo na ShopRoku 2015 (Cena kvality)BlahaSoft se umístil na třetím místě v kategorii Cena kvality - Software v anketě ShopRoku 2015! ... arr3Zahájen prodej Thinstuff XP/VS Terminal ServeruNa e-shop jsem přidal Thinstuff XP/VS Terminal Serveru pro Windows. Tato aplikace umožní online... arr3Přístup k Pohodě online přes internetMáte účetní program Pohoda a potřebovali byste k němu přistupovat online přes internet?... arr3Příjemná reference od klientaDnes přišlo velmi potěšující hodnocení od klienta: "Perfektní komunikace, dokonce mi doporučili... arr3Nový web o účetnictví PohodaNa našem novém webu ucetnictvi.org se můžete dočíct veškeré důležité informace o účetním programu...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti Jan Bláha se sídlem Ježovy 18, 34012 Švihov, IČ 69274533 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů